

Bezkofeinová káva s krémovým tělem, s chutí vlašských ořechů, kakaa, pomerančů a ovocnou aciditou
Káva pochází z kolumbijského regionu Tolima, Planadas a jedná se o odrůdu Bourbon.
Zbavena kofeinu byla tím nejšetrnějším a přírodním způsobem - pomocí cukrové třtiny. V Kolumbii se cukrová třtina pěstuje hojně, dává proto z ekonomického hlediska smysl využít ji při dekofeinizaci kávy. Melasa, získaná z cukrové třtiny je fermentována, tím se tvoří ethylacetát, který je následně využit pro proces dekofeinizace.
Je vhodná na espresso a do moka konvičky.
Ruční sběr
Odrůda: Bourbon
Metoda zpracování: washed (promytá)
Kyselost: nízká
Tóny: vlašské ořechy, kakao, pomeranč
Praženo v pražírně La Boheme Café, Sázavská 2031/32, Praha 1
Hmotnost: 226 g